CCNA Data Center / Cisco

[Full Dumps Series] Helpful Cisco 640-911 Dumps DCICN Study Guide PDF Exam Questions Testing With 100% Pass Rate Youtube Study

How to earn your Cisco 640-911 dumps certification? The Introducing Cisco Data Center Networking (640-911 DCICN) exam is a 208Q&As assessment in pass4itsure that is associated with the CCNA Data Center certification. “Introducing Cisco Data Center Networking” is the exam name of Pass4itsure Cisco 640-911 dumps test which designed to help candidates prepare for and pass the Cisco 640-911 exam. Helpful Cisco 640-911 dumps DCICN study guide pdf exam questions testing with 100% pass rate Youtube study.

Because it is right and reliable, after a long time, Pass4itsure Cisco 640-911 DCICN exam training material are becoming increasingly popular. The Pass4itsure Cisco https://www.pass4itsure.com/640-911.html DCICN exam training material are verified and tested.

[Full Cisco 640-911 Dumps Series From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWSDRkZ3Rob1lLcDg

[Full Cisco 300-075 Dumps Series From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWTk00ekx3V0xfX3c

640-911 dumps

Up to the Immediate Present Cisco 640-911 Dumps Exam Cram:

QUESTION 82
Which Cisco data center switch can support a 4-RU physical space requirement and also support FEX, Layer 2 and Layer 3, converged FCoE, and up to ninety-six 40-Gigabit Ethernet ports?
A. Cisco Nexus 5548 Switch
B. Cisco Nexus 5010 Switch
C. Cisco Nexus 1010 Switch
D. Cisco Nexus 7004 Switch
E. Cisco Nexus 6004 Switch

640-911 exam Correct Answer: E
QUESTION 83
Which device can provide FCoE connectivity?
A. Cisco 2901 Integrated Services Router
B. Cisco Nexus 2224TP Fabric Extender
C. Cisco Nexus 5548 Switch
D. Cisco ASA 5510 Firewall
Correct Answer: C
QUESTION 84
What are three characteristics of the Ethernet access method CSMA/CD? (Choose three.)
A. It allows many stations access to the same wire.
B. It provides segmentation of a LAN.
C. It allows a transmitting station to detect activity on the wire.
D. It allows for detection of collisions on the wire.
E. It provides broadcast capability on the wire.
Correct Answer: ACD
QUESTION 85
Which two MAC addresses are valid? (Choose two.)
A. 00:10:74:C9:CD:C0
B. 0010.CC71.4BF9.AE0E.AE0E
C. 00:10:F9:F9:CC:70:8D:80
D. 0010.E686.3ED4
E. 0010.68F7
640-911 dumps 
Correct Answer: AD
QUESTION 86
What are three important factors when configuring VTP on the Cisco Nexus switching platform? (Choose three.)
A. VLAN 1 must be disabled on the trunk port in order for VTP to work properly.
B. The VDC administrator or network administrator must enable VTP on the device.
C. VTP is enabled on all trunk ports by default.
D. It does not matter which VDC you are working in when you configure VTP on the Cisco Nexus 7000.
E. For a device operating in VTP client mode, the password and domain name must be properly set.
F. In VTP server mode, the device will store VLAN information in bootflash.
G. Per device, VTP configuration is stored in a file named vtp.conf.
H. VTP pruning can be used on Cisco NX-OS devices.
Correct Answer: BFG
QUESTION 87
Which two networking devices operate at Layer 1 of the OSI model? (Choose two.)
A. Repeater
B. Bridge
C. Switch
D. Router
E. Hub
640-911 pdf 
Correct Answer: AE
QUESTION 88
Which two networking devices forward data based on destination MAC address? (Choose two.)
A. Repeater
B. Bridge
C. Switch
D. Router
E. Hub
Correct Answer: BC
QUESTION 89
Which two network topologies are the most popular in switching? (Choose two.)
A. Bus
B. Token passing bus
C. Star
D. Extended star
E. Ring
640-911 vce 
Correct Answer: CD
QUESTION 90
Which device would you select to partition a network into VLANs?
A. repeater
B. bridge
C. switch
D. router
E. hub
Correct Answer: C
QUESTION 91
At which layer of the OSI model does TCP operate?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Correct Answer: D
Question: 92
The test infrastructure consists of facilities and resources required to conduct testing effectively. Which facility does not belong to the testing infrastructure?
A. test environments
B. test design techniques
C. test tools
D. workplaces
640-911 exam 
Answer: B
Question: 93
See the specification below:
IF A AND (B OR C)
THEN error message
ENDIF
How many logical test cases are distinguished if Semantic Testing with coverage type decision points condition/decision coverage is used?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 8
Answer: A
Question: 94
What can be avoided by consolidating separate checklists into one checklist for assessing a test basis?
A. finding the same test basis defect more often
B. using a particular checklist in both the acceptance and system tests
C. that every project compiles its own checklist
D. duplicating work on identical parts of the test basis during the evaluation
640-911 dumps 
Answer: D
Question: 95.How is an ad’s Clickthrough rate calculated?
A. It’s the number of clicks an ad receives divided by the number of impressions.
B. It’s the number of clicks an ad receives from anywhere in the Google Search or Google Content Network.
C. It’s the total number of clicks an ad receives from the Google Content Network.
D. It’s the number of clicks an ad receives divided by the cost of each click.
Answer: A
Question: 96.Jane is using Google AdWords and she’s receiving a moderate return on investment for budget. Jane would like to use a targeting tool to help her improve her Google AdWords program. Which of the following is a target tool that will help Jane to increase her ROI for her Google AdWords?
A. Conversion Tracking
B. Google Analytics
C. Keyword Tool
D. Traffic Estimator
640-911 pdf 
Answer: C
Question: 97.You are a Google AdWords consultant for your client and you’re helping them optimize their Google AdWords ads to increase their return on investment. Google recommend three optimization approaches to increase return on investment. Which of the following is NOT an activity that you should do to improve ROI for your client’s ads?
A. Define a clear call-to-action
B. Filter out unqualified clicks
C. Relate ads to their landing pages
D. Include deals and benefits
Answer: D
Question: 98. You are a Google AdWords consultant to a company that sells magic tricks, stage props, and costumes
for theatres. Their website is robust, full of good articles and keywords, and wellorganized. As their new Google AdWords consultant, which one of the following AdWords strategies would you recommend for their different lines of products?
A. Create separate campaigns for product line: one for magic tricks, one for stage props, and one for costumes.
B. Create one campaign for all of their products to maximize ad exposure.
C. Create a campaign based on their products and use placements to target their audience.
D. Create keywords that are specific to purchasing magic tricks, stage props, or costumes.
640-911 vce 
Answer: A
Question: 99.You are configuring goals for a large complex website. How many goals can you create for each website profile in Google Analytics?
A. 20
B. 100
C. 50
D. 10
Answer: A
Question: 100. You are a Google AdWords consultant for a client. You’ve created a Google AdWords campaign for your client’s website and you’ve identified 30 keywords for the campaign. You’d like to use a Google tool to help you identify additional keywords through synonyms and different spellings. What Google AdWords tool would you use?

A. Keyword Tool Supercharger
B. Google Analytics
C. Keyword Tool
D. AdWords Editor
640-911 exam 
Answer: C
Question: 101. Doug is a Google AdWords consultant to a client who is using conversion tracking. The client’s goal is to bring web visitors to his website, and to get the clients sign up for a free newsletter. The client does not sell a product or service as a result of the conversion, but only the free newsletter is offered. The client has asked Doug to calculate the return on investment, for the conversions that have been made as a result of the Google AdWords campaign. If the client is not selling a product or service, how can Doug find the return on investment?
A. Doug would need to know the value of the newsletter.
B. Doug needs to know the product cost of the client, to find the return on investment.
C. You can’t track the ROI if there’s nothing for sale as a result of the conversion.
D. Doug needs to know what the final cost of the newsletter would be.
Answer: A
Question: 102.Holly is creating a new custom report in Google Analytics. When Holly creates a new report how many dimensions can she include in the report?
A. Seven
B. One
C. Five
D. Ten
640-911 dumps 
Answer: C
Question: 103. Ben is reviewing the Google Analytics report for his website. He’s examining the e-commerce reports to determine how well his sales have been in proportion to the traffic he’s received. Ben would like to see the ratio of actual sales from his website in relation to the amount of traffic he’s received. Within the e-commerce section of Google Analytics what report should Ben utilize?
A. Total revenue
B. Visits to Purchase
C. Conversion rate
D. Average order value
Answer: C
Question: 104. You have added “coffee cups” as a keyword to your Google AdWords campaign. Which of the following Google searches would cause your ad to display?
A. Only searches for “coffee cups” as it’s using the exact match options.
B. Only search for “coffee cups” (lower cased) as it’s using the case sensitive options.
C. Any queries that search for “coffee cups” in quotation marks.
D. Any queries that include “coffee cups” in the search, such as yellow coffee cups or coffee cups sale.
640-911 pdf 
Answer: D
Question: 105.When you configure a new action for Google AdWords conversion tracking, there is a customized field called “other” and four other tracking purpose fields. Which of the following is not a valid tracking purpose for conversion tracking?
A. Download
B. Signup
C. View of a key page
D. Purchase/Sale
Answer: A
Question: 106. You are exploring Google Analytics for a website you have created. In Google Analytics, you would like to configure the dashboard’s graph to look like the one in the figure below. What are the appropriate steps to create this graph measuring total visits and new visits for your website?
A. From the Dashboard, click the Graph Mode drop-down menu, choose “Compare Two Metrics,” and then choose Visits and % New Visits.
B. From the Dashboard, click the Graph Mode drop-down menu, choose “Compare Two Metrics,” and then choose Visitors and % New Visitors.
C. From the Dashboard, click the Graph Mode drop-down menu, choose “Multiple Metrics,” and then choose Visitors and % New Visitors.
D. From the Dashboard, click the Graph Mode drop-down menu, choose “Multiple Metrics,” and then choose Visits and % New Visits.
640-911 vce 
Answer: A
Question: 107. Google determines a quality score to evaluate keyword relevance. The higher the quality score, the better the ad will perform for your site. There are several factors that go into determining your quality score, which include your clickthrough rate, the relevance of your ad text, keyword, and what is the other factor?
A. Domain name
B. History of Google AdWords
C. Negative keywords
D. Landing page
Answer: D
640-911 dumps
Pass4itsure Cisco 640-911 dump exam training material are the practice test software. In Pass4itsure, you will find the best exam preparation material. The material including practice questions and answers. The information we have could give you the opportunity to practice issues, and ultimately achieve your goal that through Cisco https://www.pass4itsure.com/640-911.html dumps exam certification.

Cisco 640-911 Dumps Youtube: https://youtu.be/fu5ebntJdM8